picture
november 16, 2020 Egyéb Hozzászólások kikapcsolva

Iroda költöztetés remek áron

Legyen az kicsi vagy nagy, minden vállalkozás életében fontos fordulópont egy költözés. Az iroda költöztetés igen komoly és nagy munka, mivel nem egyszerűen csak időt és energiát igényel, hanem pontosságot és szakértelmet is. Mivel senki sem szereti, ha cégénél a munka hosszasan áll, fontos a gyorsaság is. Ideális esetben a költöztetés lebonyolítható egyetlen hétvége alatt is, tehát egyáltalán nem kell leállásra számítani.
Ehhez természetesen egy valóban profi költöztető cégre van szükség. A Bauer Teher pontosan ilyen! A világhírű Siemens hivatalos magyarországi bútorszállítóiként mi garantáltan mindig tudjuk, hogy mit csinálunk, és semmilyen munkától nem jövünk zavarba, legyen az fővárosi vagy vidéki költöztetés.
Az Iroda költöztetés a tervezéssel kezdődik, mivel nincs két egyforma irodahelyiség, így valószínű, hogy bizonyos berendezési tárgyaknak kevesebb hely jut új helyükön, míg másoknak több. A tervezés már csomagolásnál is fontos, érdemes például az olyan dolgokat egyetlen dobozba tenni, amikre legkorábban lesz szükség, akár már érkezés után közvetlenül.
Nagyon fontos a pontos tájékoztatás is, mivel ez elengedhetetlen a megfelelő méretű teherautó és ideális létszámú brigád kiválasztásához. Lényeges kérdés, hogy mennyi szállítandó bútorról és csomagról van szó. A helyiségek számából, és a dolgozók létszámából nagyjából következtetni tudunk. Egyeztetéskor azt is tisztázzuk, hogy vannak-e olyan túlsúlyos tárgyak, mint például páncélszekrények. A költöztetés útvonala sem mellékes, mivel tudnunk kell a parkolási lehetőségekről, lezárásokról és egyéb korlátozásokról is.
Mivel teljes körű szolgáltatást nyújtunk, jóval többet teszünk annál, mint egyszerűen egy másik helyre szállítjuk a bútorokat és a csomagokat. Kérésre bedobozoljuk akár a teljes irodát, illetve a bútorok és berendezések szét- majd összeszerelését is vállaljuk.
Szolgáltatásainkat mindenképpen legalább egy-két héttel a költözés előtt ajánlott megrendelni, hiszen a naptárunk jellemzően visszafelé telik be. Ez azt jelenti, hogy általában a hóvégi és hétvégi időpontokat foglalják le legelőször.
Legyen Ön is az ügyfelünk!

No Responses to “Iroda költöztetés remek áron”

Comments are closed.